Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Clubweekend 9 en 10 juni

Meld je hier definitief aan voor het clubweekend op 9 en 10 juni. Geef aan voor welk arrangement je eerder hebt gekozen, reserveer én betaal.

€ 90,00
Prijs per persoon vanaf

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Beste Soroptimist-vriendin,
 
Je het aangegeven dat je mee wilt gaan naar het Soroptimist weekend op zaterdag 9 juni (10 uur) en zondag 10 juni tot de lunch.
 
We overnachten op een ontzettend leuke en inspirerende plek – Hotel Villa Augustus in Dordrecht - en van daar trekken we erop uit. Het belooft een heerlijk relaxt etmaal te worden.

Het Hotel van Villa Augustus is gevestigd in de voormalige watertoren van Dordrecht. Er zijn 37 kamers: 20 in de Watertoren en 17 tuinkamers. Bijna iedere kamer heeft een adembenemend uitzicht. Vanuit de kamers aan de NW-kant van de Watertoren zie je het Wantij en kun je een deel van de grote rivieren volgen. Aan de andere zijde kijk je uit over de moestuin. Vanuit de tuinkamers stap je zo naar buiten. Compleet met eigen zitje aan de Italiaanse tuin, of met uitzicht op de groentebedden.
 
Kosten inclusief overnachting:

  • incl. koffie/thee, lunch zaterdag, activiteit, diner, overnachting (obv 2 persoonskamer) en ontbijt : euro 190 pp
  • incl. koffie/thee, lunch zaterdag, activiteit, diner, overnachting (obv 1 persoonskamer) en ontbijt : euro 255 pp

Kosten dagprogramma:
  • Lukt het niet om tot zondag te blijven, dan is het dagprogramma ook een optie. De kosten bedragen: euro 90,-

De locatie is op ongeveer 1 uur rijden uit het Gooi. Vervoer mag iedereen zelf regelen. 
 
Je hebt al eerder aangegeven welk arrangement je voorkeur heeft. Graag vóór 15 mei definitief via de webwinkel reserveren en bij voorkeur via iDEAL betalen. 
 
De Leuke Dingen commissie kijkt uit naar een heerlijke weekend. 
 
Leuk dat je meegaat! Lieve groet,
 
Mies, Fenne en Monique

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop