Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Clubweekend Den Bosch | 13 en 14 april 2019
Clubweekend Den Bosch | 13 en 14 april 2019

Dit jaar gaan we naar het mooie Den Bosch. De stad verheugt zich op ons!! Reserveer en betaal hier je eigen arrangement.

€ 70,00
Prijs per vanaf persoon, vanaf

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Op 13 en 14 april 2019 is het dan zo ver. We zijn blij dat er zo vele van jullie mee gaan en mee zullen genieten van een prachtige stad, een mooi en verrassend programma en een bijzonder onderkomen. Reserveer en betaal hier je eigen arrangement.

Programma

Zaterdag: 
  • Jullie worden zaterdag om 10 uur verwacht op het zusterlijke adres van Aimée in de binnenstad van den Bosch = Sint Jorisstraat 76.
  • Daar vandaan vertrekken wij om 10.45 voor een actief stadsprogramma. Dat doen we in kleine groepjes. Den Bosch, een oude vestingstad, heeft een sfeervolle binnenstad met kleine straatjes, grote herenhuizen, water en natuurlijk de fantastische Sint Jan. 
  • Om 12.45 is de lunch (tot 14.15 uur). In de middag gaan we twee dingen doen die uitsluitend in Boergondisch Den Bosch mogelijk zijn!
  • Om 17 uur vertrekken wij naar ons, vlak buiten de stad gelegen, landgoed. Daar is borrel, diner en overnachting. 

Zondag
  • Ontbijt om half 10, mogelijkheid om het landgoed te verkennen.
  • Voor degenen die zondag blijven voor het optionele programma hebben we diverse opties in Vught (doorleidingskamp Kamp Vught en Molukse wijk) en den Bosch in petto: wij benaderen de zondag-deelnemers rechtstreeks om dit af te stemmen.
 

De opties

Arrangementen Clubweekend
 
 Zaterdag overdag inclusief lunch (per persoon)  € 70 
 Zaterdag overdag inclusief lunch en diner (per persoon)                € 125 
 Overnachten in een twee-persoonskamer - all inclusive (per persoon)  € 180 
 Overnachten in een twee-persoonskamer - all inclusive (per persoon) € 240 

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop