Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Ga mee naar de voorpremière van de film ‘Gloria Bell’!

Op woensdag 20 maart 2019 organiseert de Soroptimisten Club Bussum e.o haar jaarlijkse benefiet filmvoorstelling dit keer ten behoeve van My Book Buddy in samenwerking met het Filmtheater Hilversum.

Standaard levertijd

20 maart 2019, Filmtheater Hilversum

€ 19,50
Prijs per kaartje, inclusief drankje en borrelhapjes

 

Aantal: 
Bestellen

GLORIA BELL met Julianne Moore 

Gloria is 58 maar voelt zich nog elke dag een prille dertiger op zoek naar de liefde van haar leven. Haar dagen brengt ze misschien door op kantoor, maar haar avonden is ze steevast te vinden op de dansvloer van clubs in Los Angeles. Wanneer ze op een avond Arnold ontmoet, lijkt er een einde te komen aan haar dagen als vrijgezel. Maar hoe ga je om met zo'n nieuwe relatie en met alle bagage van je partner?

Onverschrokken en met ongelooflijke levensvreugde gaat Gloria het nieuwe avontuur tegemoet. Met Gloria Bell maakt regisseur Sebastian Lelio’s zelf een geheel nieuwe versie van zijn succesvolle Chileense film ‘Gloria', met deze keer Oscar winnares Julianne Moore in de titelrol. 

  • Aanvang: inlooptijd 20:00 uur, aanvang film 20:30
  • Kaarten kosten € 19,50 inclusief consumptie
 

Bekijk de trailer

  


Soroptimistclub Bussum

Soroptimistclub Bussum is één van de 100 Soroptimistclubs in Nederland. Met 43 vakvrouwen uit Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen kiezen wij jaarlijks een goed doel, waarvoor we diverse fondsenwervingsactiviteiten organiseren.

 

My Book Buddy

Dit jaar is het goede doel de Stichting My Book Buddy. My Book Buddy zorgt ervoor dat kinderen over de hele wereld kunnen leren lezen, via een boekenuitleen project dat op basisscholen wordt opgezet.   

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop