Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
My Book Buddy laat kinderen lezen!

Er zijn veel kinderen op de wereld die niet kunnen lezen. Of ze willen wel lezen, maar hebben geen boeken en zeker geen televisie of computer. Er is ook geen geld om een boek te kopen. Er is geen bieb in de buurt of op school om een boek te lenen.

My Book Buddy richt speciale bibliotheken in, op scholen voor kansarme kinderen in het primair onderwijs. In ontwikkelingslanden én in Nederland. Ze krijgen leuke en informatieve boeken, een boekenkast en een tasje om het boek netjes mee naar huis te nemen. Elke klas van de school krijgt een eigen Bibliotheek.

Help ons dit goede doel te ondersteunen. Koop een van deze producten of diensten waarvan de volledige opbrengst naar My Bood Buddy gaat. 


 


Bezig met laden...
Ga mee naar de voorpremière van de film ‘Gloria Bell’!
19,50 incl. btw
Op woensdag 20 maart 2019 organiseert de Soroptimisten Club Bussum e.o haar jaarlijkse benefiet filmvoorstelling dit keer ten behoeve van My Book Buddy in samenwerking met het Filmtheater Hilversum.

Golfdag Soroptimistclub Bussum - ten bate van My Book Buddy
75,00 incl. btw
Doe mee aan de 18 holes of 9 holes wedstrijd. Of neem deel aan een clinic. Reserveer hier uw deelname aan de Golfdag | 28 september - Golfbaan Waterland Amsterdam. Lees hier meer over het programma.

Golfdag Soroptimistclub Bussum 2019 - ten bate van My Book Buddy
75,00 incl. btw
Doe mee aan de 18 holes of 9 holes wedstrijd. Of neem deel aan een clinic. Reserveer hier uw deelname aan de Golfdag | 27 september - Golfbaan Waterland Amsterdam. Lees hier meer over het programma.

Soroptimische Winterbijeenkomst!
20,00 incl. btw
Bestel snel je kaartje voor de jaarlijkse, ouderwets gezellige winterbijeenkomst. Vol = Vol.

Zomerspektakel in het groen
25,00 incl. btw
Koop kaartjes voor de theater & muziekmiddag met cabaretière Madelijne Kool, Leon Kroes op de Spaanse gitaar en het junior dweilorkest De Wallenkraaiers. Goois Openluchttheater - 24 juni.


Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop