Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Special edition Orange the world kaars

Soroptimistclub Bussum eo. verkoopt in de aanloop naar 25 november (de start van Orange the World campagne) de Orange the World kaars, een ´special edition´ van de Tallowkaars van Ontwerpduo.

Standaard levertijd

Ophalen rond 25 november in Bussum of Naarden

€ 12,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Wat is Orange the World?

De Verenigde Naties voeren wereldwijd de campagne Orange the World om het onderwerp geweld tegen vrouwen en meisjes op de agenda te zetten. Nog steeds heeft één op de drie vrouwen te maken met geweld. 
Van 25 november 2019 (Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) tot en met 10 december 2019 (Dag van de rechten van de mens) is de actieperiode, waarmee maatschappelijke organisaties wereldwijd  laten zien dat dit moet stoppen. 
Ook in Nederland doen ministeries, provincies, gemeenten en maatschappelijke organisaties mee en worden zoveel mogelijk gebouwen zestien dagen lang in oranje licht gezet om deze doelstelling kracht bij te zetten. 
 

Orange the World kaars 

Ook de Soroptimisten zetten zich wereldwijd in voor dit doel. Soroptimistclub Bussum eo.  heeft daarom voor deze actie een speciale kaars laten ontwikkelen. De opbrengst hiervan zetten we in om vrouwen, slachtoffers van geweld, te helpen. Dat doen we via ons goede doel The Bridge2Hope.
  • De prijs van de kaars is € 12.95 
  • Bestellen kan tot 10 november 2019!!
  • Rond 25 november kun je de kaars ophalen in Bussum of Naarden. 

De kaars wordt niet opgestuurd, dat kan alleen bij afname in besteleenheden van 12 stuks. Interesse? Stuur een mail naar orangetheworldbussumeo@gmail.com
 

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop