Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
WOENSDAG 18 MAART 2020 Feestelijke voorpremière van The Singing Club in Filmtheater Hilversum.

Soroptimisten Club Bussum e.o nodigt je uit voor haar benefiet filmvoorstelling. Een heerlijke feel good movie met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol, onder regie van Peter Cattaneo (Full Monty).

Standaard levertijd

woensdag 18 maart, Filmtheater Hilversum

€ 20,50
Prijs per kaartje, inclusief drankje en borrelhapjes

 

Aantal: 
Bestellen

WOENSDAG 18 MAART 2020 Feestelijke voorpremière van The Singing Club in het Filmtheater Hilversum.

Je bent van harte uitgenodigd voor de jaarlijkse filmavond van Soroptimistclub Bussum eo. Dankzij Filmtheater in Hilversum wordt dit jaar de voorpremière van The Singing Club (Military Wifes) getoond! Een heerlijke feel good movie met Kristin Scott Thomas in de hoofdrol, onder regie van Peter Cattaneo (Full Monty).

The Singing Club (Military Wives) 

Het leven van een vrouw van een beroepsmilitair kan zwaar zijn. Gescheiden van geliefden liggen angst en eenzaamheid op de loer. Kate, de perfecte officiersvrouw, draagt die last echter stoïcijns en met stijl. Haar uitlaatklep is muziek. Terwijl hun mannen in Afghanistan vechten weet ze een groep vrouwen op de basis te overtuigen om een Militair Vrouwenkoor te starten. Nieuwkomer Lisa, rebel en rocker in hart en nieren, kijkt aanvankelijk sceptisch en gegeneerd naar het groepje amateurs, maar laat zich al snel overtuigen door hun vriendschap.

Bestel je kaartjes snel!

  • Minstens de helft van de opbrengst gaat naar Thebridge2Hope.
  • Prijs filmkaartje EUR 20,50 incl een drankje en borrelhapjes.
  • Ontvangst en aanvang: woensdag 18 maart vanaf 20:00 uur, start film 20:30
  • Filmtheater Hilversum, Herenplein 5, 1211 DR Hilversum
 

Bekijk de trailer van The Singing Club (Military Wives)

  


Soroptimistclub Bussum

Soroptimistclub Bussum is een van de 100 Soroptimistclubs in Nederland en maakt onderdeel uit van Soroptimist International, een wereldwijde organisatie met meer dan 72.000 leden verspreid over 121 landen. Met ruim 40 vakvrouwen uit de omgeving van Bussum kiezen wij iedere twee jaar een goed doel, waarvoor we diverse fondsenwervingsactiviteiten organiseren. Ditmaal hebben we gekozen voor TheBridge2Hope.

 

The Bridge2Hope

Mensen, meestal vrouwen, die op zoek zijn naar een betere toekomst, worden regelmatig slachtoffer van mensenhandelaren, waardoor een uitzichtloze situatie ontstaat. Deze slachtoffers zijn vaak werkzaam in de seksindustrie, bestaan niet op papier en kunnen nergens terecht.
TheBridge2hope spant zich in om deze vrouwen weer grip te laten krijgen op hun leven. Voor meer informatie zie www.thebridge2hope.org.
 

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop