Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zomerspektakel in het groen

Koop kaartjes voor de theater & muziekmiddag met cabaretière Madelijne Kool, Leon Kroes op de Spaanse gitaar en het junior dweilorkest De Wallenkraaiers. Goois Openluchttheater - 24 juni.

Standaard levertijd

24 juni 2018 | 12:30 uur - 15:30 uur

€ 25,00
Prijs per stuk

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Zomerspektakel in het Groen - Zondagmiddag 24 juni - Goois Openluchttheater

Een unieke plek, een unieke voorstelling, en de opbrengst gaat naar My Book Buddy

Gun jezelf een bijzondere en inspirerende zondagmiddag in de zomerse buitenlucht met muziek en cabaret in het Goois Openluchttheater.
Met optredens van Leon de Kroes (Spaanse gitaar) en Madelijne Kool (cabaret) met 'KOOL aan de gang in het groen'. Nicolaas Duin (pianist) zal de afterparty verzorgen. Het junior dweilorkest de Wallenkraaiers is er ook om in de stemming te komen.

Bestel je kaartjes snel, want op is op! Kaarten voor volwassenen kosten € 25,00. Kaarten voor jongeren onder de 18 jaar kosten slechts € 17,50.

Ben je zelf niet in de gelegenheid om te komen? Je kunt ook kaartjes sponsoren die wij vervolgens aan iemand geven die een mooie middag verdient.

 

'KOOL aan de gang in het groen' - Madelijne Kool

De mooiste liedjes, wereldse en Gooische (on)gemakken... en heel veel om te lachen, als het even kan onder een strak blauwe lucht en in de zon… en anders zetten we een paraplu op. Cabaretiere Madelijne Kool zingt, dicht, grapt, vertelt. Het wordt hoe dan ook een heerlijke, hilarische zondagmiddag. En ook nog eens voor het goede doel!

Bekijk hieronder een video van een eerder bijzonder succesvol theaterprogramma van Madelijne Kool. 

Goois Openluchttheater - Parel in het groen

Op  het terrein van Goois Natuurreservaat (GNR), gelegen achter hotel De Witte Bergen, aan de Heidelaan naast nr 14, Eemnes ligt het bijzondere Goois Openluchttheater. Parkeren is mogelijk aan de weg voor de ingang. De routebeschrijving vindt je hier. Het theater is goed per fiets te bereiken.
 

Soroptimistclub Bussum

Soroptimistclub Bussum is één van de 100 Soroptimistclubs in Nederland. Met 43 vakvrouwen uit Bussum, Naarden, Laren, Blaricum en Huizen kiezen wij jaarlijks een goed doel, waarvoor we diverse fondsenwervingsactiviteiten organiseren.
 

My Book Buddy

My Book Buddy stimuleert het lezen van kinderen in ontwikkelingslanden door kinderbibliotheken op te zetten.

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief BTW

Powered by CCV Shop software webshop