Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Nieuwjaar’s Quiz |Zaterdag 23 januari 2021 om 20.00u

Beleef samen online een hilarische & uitdagende avond op een veilige manier! Maak je klaar voor een avondje entertainment met hilarische filmpjes, creatieve vraagstellingen en vooral veel humor!

Standaard levertijd

Zaterdag 23 januari 2021 om 20.00u

€ 25,00
Prijs per huiskamer

 

Aantal: 
Bestellen

Beleef samen online een hilarische & uitdagende avond op een veilige manier! 

Dit online quizevent wordt in samenwerking met de Soroptimistclub Bussum georganiseerd door de “De Andere Quiz”. Maak je klaar voor een avondje entertainment met hilarische filmpjes, creatieve vraagstellingen en vooral een grote dosis humor!

Als je meespeelt help je via The Bridge2Hope de overlevenden van mensenhandel en uitbuiting in het opbouwen van een veilig en onafhankelijk bestaan. Bovendien zijn er een prachtige prijzen te winnen!

  • Prijs: EUR 25,- per huiskamer 

 

Meld je hier aan en speel mee met de online nieuwjaarsquiz. 

Na aanmelding gebruiken wij jouw e-mailadres om t.z.t. de inloggegevens en praktische informatie toe te sturen. Je speelt mee per huiskamer, met een groepsgrootte afhankelijk van de dan geldende Corona-regels. 

 

Soroptimistclub Bussum

Soroptimistclub Bussum is een van de 100 Soroptimistclubs in Nederland en maakt onderdeel uit van Soroptimist International, een wereldwijde organisatie met meer dan 72.000 leden verspreid over 121 landen. Met ruim 40 vakvrouwen uit de omgeving van Bussum kiezen wij iedere twee jaar een goed doel, waarvoor we diverse fondsenwervingsactiviteiten organiseren. Ditmaal hebben we gekozen voor TheBridge2Hope.

 

The Bridge2Hope

Mensen, meestal vrouwen, die op zoek zijn naar een betere toekomst, worden regelmatig slachtoffer van mensenhandelaren, waardoor een uitzichtloze situatie ontstaat. Deze slachtoffers zijn vaak werkzaam in de seksindustrie, bestaan niet op papier en kunnen nergens terecht.
TheBridge2hope spant zich in om deze vrouwen weer grip te laten krijgen op hun leven. Voor meer informatie zie www.thebridge2hope.org.

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop