Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Zondag 15 november 2020 | “Sorrengasten” met Sander van Hoorn en Saman Amini

Deze speciale “Sorrengasten” met Sander van Hoorn en Saman Amini, is een live talkshow die je thuis kan volgen. Het onderwerp van Sorrengasten 2020 is “alledaagse uitsluiting en racisme”.

Standaard levertijd

zondag 15 november om 20.30 uur

€ 10,00
Prijs per kaartje

 

Aantal: 
Bestellen

Zondagavond 15 november “Sorrengasten” met Sander van Hoorn en Saman Amini – live en volledig Corona-proof!

De live talkshow start op zondag 15 november om 20.30 uur en kan online via een webinar worden gevolgd. Met het onderwerp “alledaagse uitsluiting en racisme” gaan de sprekers in debat over het actuele thema Black Lives Matter, in de context van Nederland. Na aankoop van je toegangskaartje ontvang je een mail met een unieke toegangscode en praktische informatie over het bijwonen van de online talkshow.

Sprekers

Saman Amini is een creatief talent op het gebied van theater, film en muziek. Hij werd geboren in Teheran en kwam op twaalfjarige leeftijd naar Nederland, waar hij de kracht van woorden, verhalen en theater ontdekte. In het theater boekt Saman veel succes, bijvoorbeeld met zijn stuk A Seat at the Table. Dit stuk is door het Theaterfestival uitgeroepen tot eén van de vijf beste grote zaal producties van 2019 en bekroond met de Toneelschrijfprijs voor beste Nederlandstalige theatertekst van het afgelopen seizoen!

Sander van Hoorn is een Nederlands journalist en politicoloog die als multimediaal correspondent voor NOS Nieuws werkt. Sinds 2017 is zijn standplaats Brussel en is de correspondent Europese Unie. Voorheen berichtte hij vanuit de Arabische wereld. Zijn laatste standplaats was Beiroet, daarvoor werkte hij vanuit Tel Aviv.

Bestel je kaartjes snel!

  • De opbrengst gaat naar Thebridge2Hope.
  • Prijs toegangskaartje EUR 10,00
  • Datum: zondag 15 november 2020, start uitzending 20:30 uur
 

Soroptimistclub Bussum

Soroptimistclub Bussum is een van de 100 Soroptimistclubs in Nederland en maakt onderdeel uit van Soroptimist International, een wereldwijde organisatie met meer dan 72.000 leden verspreid over 121 landen. Met ruim 40 vakvrouwen uit de omgeving van Bussum kiezen wij iedere twee jaar een goed doel, waarvoor we diverse fondsenwervingsactiviteiten organiseren. Ditmaal hebben we gekozen voor TheBridge2Hope.

 

The Bridge2Hope

Mensen, meestal vrouwen, die op zoek zijn naar een betere toekomst, worden regelmatig slachtoffer van mensenhandelaren, waardoor een uitzichtloze situatie ontstaat. Deze slachtoffers zijn vaak werkzaam in de seksindustrie, bestaan niet op papier en kunnen nergens terecht.
TheBridge2hope spant zich in om deze vrouwen weer grip te laten krijgen op hun leven. Voor meer informatie zie www.thebridge2hope.org.

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief
Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop