Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren
0
Winkelwagen
€ 0,00
Orange the world kaars - per 12

Koop de Orange the World kaars en steun het UN Trust Fund, dat helpt levens van vrouwen en meisjes te verbeteren en geweld tegen vrouwen te stoppen.

Standaard levertijd

vóór 31 oktober 2020 besteld, rond 25 november geleverd | vóór 15 november besteld, rond 11 december geleverd

€ 13,95
Prijs per kaars 13,95. Verkoop per 12 stuks.

 

Velden met een * zijn verplichte velden
Aantal: 
Bestellen

Ook jij kunt iets doen om Orange the World te steunen!

Koop de Orange the World kaars en steun het UN Trust Fund, dat helpt levens van vrouwen en meisjes te verbeteren en geweld tegen vrouwen te stoppen. Geef de kaars cadeau en je helpt mee aan het verspreiden van de boodschap van Orange the World.

Help mee en bestel de kaars voor  € 13.95 incl. donatie en verzendkosten. 
Let op: dit gaat in eenheden van 12 stuks!
 
  • vóór 31 oktober 2020 besteld, rond 25 november geleverd  (de start van de wereldwijde Orange the World campagne) 
  • vóór 15 november besteld, rond 11 december geleverd (het einde van de wereldwijde campagne)
 

Orange the world

De Verenigde Naties voeren wereldwijd de campagne Orange the World om het onderwerp geweld tegen vrouwen en meisjes op de agenda te zetten. Nog steeds heeft één op de drie vrouwen te maken met geweld. 

Van 25 november 2020 (Internationale dag tegen geweld tegen vrouwen) tot en met 10 december 2020 (Dag van de rechten van de mens) is de actieperiode, waarmee maatschappelijke organisaties wereldwijd laten zien dat dit moet stoppen. 

Ook in Nederland doen ministeries, provincies, gemeenten en maatschappelijke organisaties mee en worden zoveel mogelijk gebouwen zestien dagen lang in oranje licht gezet om deze doelstelling kracht bij te zetten. 
 

Soroptimist International

Soroptimistclubs over de hele wereld zetten zich in om de levens van met name vrouwen en meisjes te verbeteren. De boodschap van Orange the World sluit dus naadloos aan bij de doelstellingen van deze service-organisatie door én voor vrouwen. 
Soroptimistclub Bussum eo. heeft om die reden het initiatief genomen voor deze bijzondere kaars.

Meer informatie: www.soroptimist.nl, www.orangetheworld.nl, OrangetheWorldBussumeo@gmail.com
 

Over ons

Soroptimisten werken samen om het leven van vrouwen en meisjes te verbeteren. Wij vormen internationaal de grootste serviceorganisatie van vakvrouwen ter wereld. Met de verkopen en donaties via deze webwinkel steunen wij projecten over de hele wereld.

Club Bussum in actie

Soroptimistclub Bussum in actie ondersteunt op allerlei manieren actief lokale, nationale en internationale goede doelen. Met fondsenwervende activiteiten of door zelf de handen uit de mouwen te steken. Deze goede doelen passen veelal binnen een centraal thema. 

Inschrijven voor de nieuwsbrief




Aanmelden
Alle bedragen zijn inclusief btw

Powered by CCV Shop software webshop